Smazání dat
Naposledy aktualizováno: 3. října 2026
Pokud chcete, aby byly vaše údaje smazány, použijte jednu z níže uvedených možností.
Pokud jste majitelem podniku
- V ovládacím panelu odeberte propojený účet na stránce Kanály: přístupový token tohoto účtu bude okamžitě smazán.
- Na stránce Nastavení smažte podnik: konverzace, záznamy o zákaznících, produkty a příspěvky budou trvale smazány.
- Přístup aplikace Ozvelo můžete také odvolat v nastavení svého účtu na Facebooku, Instagramu, LinkedInu nebo Googlu (u Googlu: oprávnění účtu).
- Chcete-li smazat celý svůj účet, napište na info@ozvelo.com ze své registrované e-mailové adresy.
Pokud jste podniku napsali zprávu
Chcete-li, aby byla vaše konverzace a kontaktní záznam smazány, napište na info@ozvelo.com a uveďte, kterému podniku a z jakého kanálu (uživatelské jméno nebo telefonní číslo) jste psali. Po ověření žádosti vaše údaje nejpozději do 30 dnů smažeme a budeme vás informovat.
Marketingové e-maily
Odběr můžete okamžitě zrušit pomocí odkazu „odhlásit se“ v kterémkoli e-mailu, který obdržíte.